Close
Type at least 1 character to search
Back to top
m
Morten Bülow Arkitekter Morten Bülow Arkitekter

Profil

God arkitektur hører hjemme alle steder – også i provinsen

Vores vision er at skabe rammer og arkitektonisk kvalitet, der er med til at gøre det attraktivt at bo – også i provinsen.

Vi ønsker at skabe en rød tråd i bydele, mellem by og land. Vi skaber arkitektur og håndværk af høj kvalitet, i gode bæredygtige materialer, der altid tager højde for omgivelser og mennesker, og forbliver funktionel over tid.

Vores ambition er at skabe arkitektur, der er rentabel uden at begrænse boligkvaliteten og samtidig hæve det arkitektoniske niveau, imens vi har fokus på FN’s Verdens Mål for bæredygtig udvikling.

Arkitekter med byggeerfaring

Det, at vi har byggeteknisk erfaring og erfaring fra den udførende del af byggeriet, synes vi, tillægger vores arbejde en ærlighed. Af samme grund, har vi egne konstruktører, der er med hele vejen.

Det gør os i stand til at arbejde ud fra en omkostningseffektiv model, hvor der gennemtænkes de bedste designløsninger, bevidst materialeudvælgelse, samt et tidligt fokus på byggeprocesser og planlægnings krav. Det skaber mere værdi for pengene.

Samarbejdet i fokus

I dialogen med private og erhverv, hvad enten det drejer sig om nybyggeri, renovering eller til- og ombygning, ligger det os meget på sinde, at vi har et tæt samarbejde med hver enkelt kunde og samarbejdspartner.

Morten Bülow Arkitekter ApS blev stiftet i 2019 på Falster og har erfaring fra internationale såvel som nationale projekter. Vi er medlem af Danske Ark og Dansk Industri.

Trine Stryger Rasmussen
Indretningskonsulent

tr@mortenbulow.dk / +45 60 54 60 61

Lotte Havn Andersen
Tegnestueleder

la@mortenbulow.dk / +45 60 54 29 19

Morten Bülow
Arkitekt MAA, CEO

mb@mortenbulow.dk

Marko Vukovic
Arkitekt Cand. arch, Partner

mv@mortenbulow.dk / +45 60 54 19 86

Andreas Hofman Zielinski
Bygningskonstruktør, Mak

az@mortenbulow.dk / +45 22 63 31 28

Jens Munk Hansen
Bygningskonstruktør

jh@mortenbulow.dk

Kontakt

Tegnestuens åbningstider: mandag til torsdag kl. 08 – 16 og fredag kl. 08 – 13.
Ring på tlf. 6054 2919 eller send en mail til info@mortenbulow.dk.