Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Svanevig Hospice

m
m
m
m
m
m

We have designed an extension to the existing hospice. The extension should fit the hospice’s vision of being a home that provides care and quality of life to people at the end of life. Inclusion as well as the possibility of care, accountability and involvement should be considered in the social function of the building to help patients and their relatives through the difficult times.

Morten Bülow Architects therefore designed a space for contemplation and tranquility, and the design should be characterized by being a home with opportunities for comfort and socializing during a difficult time. At the same time, the extension could also be used for smaller events with clergy visits or a music evening with the grand piano. The multifunctional space was created with a focus on bringing all the facets of the stunning view into play, so architecture supported both nature and human interaction.

Status

Completed

Size

50 m²

Location

Bandholm

Year

2019